Nytt fra Hamar ok Nr 12/24 – uke 35/24

Noe nytt fra Hamar ok nr 12/24 – uke 35/24 – torsdag 29. august 2024. Mjøs-o-cup, furubergetkart 1:50 000, løp onsdag 4. september, Furugampen – bemanning, Stenfjellhytta

Mjøs-o-cup 4 gjennomført fra Prestrud skole
I går kveld, i letthøstlig oppholdsvær løp 115 ungdommer fra Nordkronen til Prestrud, noen relativt rett ned, noen med lengre løyper i åttetallsløyfe slik at det ikke bare ble annonserte «down-hill». Furuberget er ikke stort nok for de eldsteungdommene i så måte. Vår egen Odin Østby, H 15-16, løp med ledertrøye og beholdt den med en fin førsteplass. Takk til alle som arrangerte.

Andre boller, dvs. kart, var det i 1950 da vårt tidligere medlem

Hans Petter Korsveien debuterte i yngre gutteklasse på kart i 1:50 000 med egeninntegning av poster. Vedlagt
Dette og tre andre eldre kart over Furuberget har Anno museum – Domkirkeodden i sommer avfotografert og lagret i sitt arkivsystem. Alle blir også lagt på vår hjemmeside etter hvert.

 

 

Felles treningsløp og bedriftsløp onsdag 4. september
Arena Stavsberg skole. Terreng Frøbergsberget. Påmelding til bedriftsløpet 17:30 gjennom dét systemet, til treningsløpet kl. 18:00 på Eventor. Løpsleder Jan Olav Tuterud har kontroll over bemanning, men har noen lyst til å bidra er det løv å melde seg til hjelp.

Furugampen lørdag 28. september – bemanning
Løpsleder Jan Olav Tuterud har ikke kontroll på bemanningen. Flere hender, føtter og hoder trengs. Mange er kontaktet, men de som Jan Olav så langt ikke rukket, kan heller ta kontakt med ham, så slipper han mange bomhenvendelser. Arena er Hol.

Stenfjellhytta sesongen 2023/24
ga et resultat på ca. 100 000 kr til fordeling, ca 40 000 kr til oss. Andelen gjenspeiler vakt-/dugnadsfordelingen. Vi har fikk i vinter en ny bolleleverandør med bakeri i Hamar sentrum og fortsetter med samme opplegg sesongen som kommer, avtalemessig både med HHT og skiklubben. Sesongen starter 2. juledag.

Mh Einar Lund
Leder Hamar ok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *