Nytt fra Hamar ok Nr 13/24 – uke 37/24

Noe nytt fra Hamar ok nr 13/24 – uke 37/24 – onsdag 11. september 2024. Klubbmesterskap,

Klubbmesterskap mellomdistanse;
arrangeres onsdag 11. september kl. 18:00 fra Veldre sag som en del av ØstMjøsa cup 6. Klubbmesterskapklasser er satt opp i arrangørinformasjonen på Eventor: se https://eventor.orientering.no/Events/Show/19493I Påmeldingsfristen som vanlig under Ringsaker o-lags ledelse i siste liten, men det er best å være tidligere ute. I skrivende stund er det på meldt 5 – fem – hamarløpere. Mulighetene for flere å bli klubbmestere er store.

Ankerskogen
Hamar idrettsråd behandlet på styremøte 21. august vårt brev til Hamar kommune om den mangelfulle prosessen ved planlegging av bruk av Ankerskogen. Klubbens brev hadde overskriften Plan for forvaltning og drift av Ankerskogen friluftsområde – fornyelse og mangel på medvirkning.
Idrettsrådet skal i møte med ordføreren og vil henvise til samarbeidsavtalen mellom idrettsrådet og kommunen og oppfyllelsen av den for begge parter.

Kompetansehelgen for Norsk Orientering 2.-3. november 2024
en helg for inspirasjon, erfaringsutveksling og faglig påfyll på Clarion Hotel Oslo Airport, Gardermoen.
Det er et rikholdig og variert program og NOF håper temaene frister til deltakelse.  Både ungdom og voksne, nye og erfarende er velkommen.  Programmet finnes her: HER (høyoppløselig) og HER (lavoppløselig)

Hamar ok dekker deltakelse i samsvar med klubbens økonomiske retningslinjer, se: https://www.hamarok.no/retningslinjer-lover/#elf_l1_Lw
Interesserte søker styret før påmelding. Påmelding gjøres i Eventor/forbundsaktiviteter HER (påmeldingsperiode 30. august – 30. september)
Nyhet om Kompetansehelgen finnes på orientering.noHER

Med hilsen
Einar Lund
Leder Hamar o-klubb

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *